Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (3)
Пошуковий запит: (<.>A=Алексійчук Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

      
Категорія:    
1.

Алексійчук Т. В. 
Ефективність виробництва свинини у сільськогосподарських формуваннях / Т. В. Алексійчук // Наук. вісн. Нац. аграр. ун-ту. - 2001. - Вип. 44. - С. 218-220. - укp.

Розглянуто зміни ефективності виробництва свинини у сільськогосподарських підприємствах України в 1996 - 2000 рр. і визначено напрямки її підвищення.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4Укр)325.251-07

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69836 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Алексійчук Т. В. 
Економічна ефективність виробництва свинини : Автореф. дис... канд. екон. наук : 08.07.02 / Т. В. Алексійчук; Нац. наук. центр "Ін-т аграр. економіки". - К., 2004. - 18 c. - укp.

Досліджено сучасний стан економічної ефективності виробництва свинини, виявлено тенденції її змін за умов становлення ринкових відносин, визначено причини їх виникнення. Проведено порівняльний аналіз ефективності виробництва свинини в сільськогосподарських підприємствах з традиційною та промисловою технологіями й особистих селянських господарствах, досліджено обсяги реалізації та ціни на м'ясо. Удосконалено економічний механізм підвищення конкурентоспроможності виробництва свинини як системи організаційно-економічних важелів і методів управління, що в сукупності забезпечують високі споживчі властивості та зростання попиту на свинину на ринку м'яса і м'ясопродуктів. Обгрунтовано напрями розвитку свинарства та підвищення його ефективності в сільськогосподарських підприємствах шляхом запровадження цін підтримки та еквівалентних цін на м'ясо свиней, розвитку спеціалізації та концентрації виробництва з використанням прогресивних технологій.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)325.251.0-07

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА329878 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Алексійчук Т. В. 
До питання ефективності виробництва свинини / Т. В. Алексійчук // Вісн. аграр. науки. - 2001. - № 8. - С. 74-75. - укp.

Розглянуто зміни у структурі виробництва свинини за категоріями господарств та її питому вагу у вирощуванні всіх видів худоби та птиці на м'ясо за 1990-1999 рр. Проаналізовано ефективність виробництва та реалізації свинини. З'ясовано причини зменшення обсягів виробництва і зміни рівня ефективності.


Індекс рубрикатора НБУВ: П65-60

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Алексійчук Т. В. 
Організаційні форми та ефективність виробництва свинини / Т. В. Алексійчук // Вісн. аграр. науки. - 2002. - № 11. - С. 70-72. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Висвітлено ефективність виробництва свинини залежно від організаційних форм. Розкрито переваги концентрації та інтенсивності виробництва у галузі.

Освещена эффективность производства свинины в зависимости от организационных форм. Раскрыты преимущества концентрации в отрасли.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)325.251.0-07

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського